Klima-kampanje i forbindelse med NRKs ekstremvær-uke

NRK Ekstremværuka

I forbindelse med NRKs Ekstremværuka den 24. september til 1.oktober vil Changemaker sette igang en storstillt aksjon i sentrum som går tre dager fra den 28. til den 30. september.

På grunn av NRKs sterke fokus på ekstremvær denne uka er det stor sansynlighet for at vi kan få bred mediedekning for aksjonen. Vi prøver å få tillatelse til å bruke en av Oslos store, sentrale fontener som vi skal bygge et “hjem” i. Med stoler, bord, tv, osv. Med dette mener vi å illustrere hvordan havstigning, forårsaket av klimaendringer, kommer til å ta hjemmene fra tusenvis av mennesker, spesielt i land i Sør, i løpet av de nærmeste årene. Alt vil bli bygget opp og lagt til rette av Changemaker, men vi kan trenger noen frivillige til å være med og samle underskrifter og bo i fontenen. Om du synes dette høres spennende ut, legg igjen en kommentar her!

1 Comment

  1. Changemaker Studentgruppe Oslo » Møte: Torsdag 21. kl. 17.00 Said,

    September 19, 2006 @ 3:18 am

    […] I forbindelse med at NRK har ekstremvær-uke i uke 39 (25.sept-1.okt) skal Changemaker ha en stor aksjon i Oslo. Derfor kommer Anne Marte Skaland fra klimapolitisk utvalg i Changemaker på møtet for å snakke om hvilke konsekvenser klimaendringene har, og hva vi kan gjøre for å være med på å stoppe disse. Dessuten skal hun fortelle litt om klima-aksjonen. […]

RSS feed for comments on this post